Överensstämmelse med EU-lagstiftningen

Expandera alla | Dölj alla

Kaspersky Safe Kids följer villkoren i den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) i alla regioner där programmet distribueras. När du accepterar slutanvändarlicensavtalet och integritetspolicyn bekräftar du att du har uppnått den ålder som krävs.

När Kaspersky Safe Kids installeras ombes du att läsa och godkänna villkoren för som krävs för inledande installation och användning av Kaspersky Safe Kids. Du ombes också att acceptera sammanställningen gällande datahantering i marknadsföringssyfte, vilket gör det möjligt för Kaspersky att erbjuda dig ytterligare fördelar. Om du väljer att acceptera detta utlåtande kan du när som helst återkalla ditt samtycke i programinställningarna.

Visa, acceptera eller avböj Marknadsföringsutlåtande

I enlighet med villkoren i GDPR har du rätten att ta bort alla dina personliga data från Kaspersky. När du kontaktar Kundtjänst för att ta bort personliga data ska du tillhandahålla det unika ID för din dator.

Tillhandahåll ID till Kundtjänst för att ta bort personlig data